Klikk her for å gi en gave til menigheten

Vi håper at du ønsker å støtte din menighet og vil være med i dette som er Guds store prosjekt; å gjøre alle folkeslag til disipler.

Misjonskirkens kontonummer er :3000.19.99555

Avtalegiro

Avtalegiro er en hensiktsmessig ordning for fast givertjeneste for både giveren og Misjonskirken. Ønsker du å gi fast via avtalegiro til Arendal misjonskirke, kontakter du administrasjonsleder Erling Hellum, enten på telefon 908 92 801, eller epost: erhellum@online.no for å få tilsendt avtalegiro til utfylling.

Skattefrie gaver

Misjonskirken godkjent organisasjon for skattefradrag. Minimumsbeløpet for skattefri gave er 500 kroner, mens maksbeløpet du får fradrag for er 30 000 kroner. For at skattefradraget skal tre i kraft, må du opplyse om ditt fødsels- og personnummer. Dette fylles ut på avtalegiroen.