Søndag kl 11:00 synger Arvid og Ragnhild Pettersen og Johanne Fjellgaard kl 11:00 på Gudstjenesten og 19:00 er det Sangkveld/lovsangskveld. Alle hjertelig velkommen!

Hei og hopp!!!

Vi ønsker hver og en av dere hjertelig velkommen til en weekend for store og små, unge og gamle, single og gifte og alle dere andre. Om du er medlem av menigheten eller bare har lyst til å tilbringe helgen sammen med oss er du varmt velkommen uansett! Å være sammen på tvers av generasjoner er fantastisk!

Denne helgen vil bære preg av fellesskap med gamle og nye venner samt med Jesus! Vi skal spise god mat sammen, samtale, lytte og leke. Jarle Råmunddal, pastor i Randesund Misjonskirke, blir med og taler fredag og lørdag. Gjermund Igland blir og med og har søndagens tale. Bjørnar Ekra og Eirik Vikse står for ungdomssamlinger samt eget opplegg for ungdommene på kveldene. Tony Gulbrandsen m/team blir med og spiller og leder oss i lovsang. Johannes Øverland skal ha barnemøter samt ivaretar og ser til barna under seminarene.

Helgen vil vi tilbringe i naturskjønne omgivelser 45min kjøring fra Harebakken. Vegårtun byr på skog og vann, turløyper og idrettsplass.

Hver husstand tar med en kake/potetgullpose e.l. til et felles kakebord fredag og lørdag.

Ta med:

Laken, dyntetrekk, putevar, redningsvest og badetøy (evnt.), uteklær, turtøy/treningstøy, ørepropper (?), kake e.l. samt det du ellers trenger til en helg!

Fredag:

17-17.30: Innlosjering ved veien. (Senere ankomst: Se romfordeling v/matsalen.)

18.00 Kveldsmat

19.00 Kveldsmøte / barnemøte

Kaffe og kake

20.45 Kiosken er åpen

21.15. Kahoot

Ungdomshappening

Lørdag:

08.30-10 Frokost – 09.30 Dagens ord

10.15-11.15 Seminar v/Jarle Råmunddal / Aktiviteter for barna

11.30 Bootcamp 50min (styrke- og kondisjonstrening) med Ida eller

gåtur med Grethe
Evnt. bærtur / fotball / kanopadling (ta med vest hjemmefra)

13.00 Lunsj

14.00. Kiosken er åpen

14.30 Fellesaktiviteter ute

16.30 Gåtur / bærtur / fotball / kanopadling-ta med vest hjemmefra!

17.30 Middag m/dessert

19.00 Kveldsmøte / Barnemøte

Kaffe og kake

20.45. Kiosken er åpen

21.15 Bingo. Bonger kr. 50,-

Ungdomshappening

Søndag:

08.30-10 Frokost – 09.30 Dagens ord

11.00 Gudstjeneste / Barnemøte

13.00 Middag m/dessert

Vi gleder oss til å tilbringe en fantastisk helg sammen med Jesus og akkurat DEG!

31 august kl. 18-19 starter barnekoret Mission Kids opp igjen etter sommeren. Nye og “gamle” barn er velkommen! Aldersgruppe er nå er ca 5-10 år.

Velkommen til Misjonskirka Arendal 🙂

Det er kommet inn mye fint i år og værmeldingen ser bra ut for denne store begivenheten på Myra. Lørdag kl.11.00 klippes snoren og bodene åpnes. Den populære kafeen inne i spisesalen åpner samtidig og vil servere mye god hjemmelaget mat. Det blir også noe bøker, bilder og møbler utstilt inne i 1. etg.

En av hovedattraksjonene er jo auksjonen. Den blir som tidligere inne og du kan besiktige de utvalgte godbitene på forhånd. Auksjonen starter kl. 13.00.

Nytt i år er lynlotteriet. Dette blir mellom kl. 12.00 og 13.00. Spennende..

Det blir mulig å betale/ta ut med kort, men det er enklest med kontanter.

Vi sees!

Levering av kake til kirkekaffen høsten 2017. Passer ikke dato for dere, kan dere når som helst levere noe som legges i fryseskapet i hjørnerommet og merkes med dato!

1. august: Vi serverer rester etter kafeen på loppemarkedet

1. september: Sidsel Endresen, Kristin B. Anderson, Inger H. Andersen, Kari Paulsen, Ellen

Nygård

1. september: Menigheten samlet på Vegårtun
  2. september: Jenny Noddeland, Noomi Eriksen, Monica Haugesten, Tone Rø, Harry T
  3. september: Madly Larsen, Lillian Pettersen, Shaeena Tønnesen, Ranveig Berg, Signe Liv

01.oktober: Berit Grefstad, Brit Solberg, Per.G.Lea, Ellen Aanonsen, Eva Lieng, Gunn

Aaberg Abusland

1. oktober: Ida Havold, Tone Hellstrøm, Lilly Johansen, Ragnhild Vangsnes, Gry Paul
  2. oktober: Unni Hansen, Sølvi Grestad, Turid Nyli, Ellen M. Pedersen, Anne Ose
  3. oktober: Janne L. Bakken, Laila Vikse, Marie Bratlie, Helle Bratlie, Grethe Endresen
  4. oktober: Eva Nordbø, Laila Gamst, Anne M. Zachariassen, Liv Dahlum, Grethe Lauritz

1. november: Bente Berg, Anne K. Heen, Kirsti Benestad, Sigrid Dukane, Rigmor Nyland
  2. november: Randi Andersen, Elsebeth Lorentzen, Karin Bakken, Else M. Ekra, Aud Åshei
  3. november: Hilde Talsethagen, Reidun Grandal, Liv Råmunddal, Karen Bayne, Eva Rom
  4. november: Torill Kristiansen, Ellen Magnussen, Kari H. Olsen, Marianne Slåtta, Gerd So

1. desember: Inger J. Anderson, Thone Hellum, Nina Aanonsen, Lise Dukane, Merete Kol
  2. desember: Karen Øverland, Signe Hansen, Christine Andersen, Kathrine Tvermyr, Hege
  3. desember: Tone Zachariassen, Monica Andersen, Solfrid Myrum, Billy Gundersen,

May Britt Evensen

Dette var siste kakeliste Anne May har ansvar for. Nå er det behov for en som kan overta.

Kan du tenke deg å gjøre det? Meld fra til valgkomiteen v/ Torbjørn Grestad.

2017 © Misjonskirken
Følg oss: