Her finner du programmet for årets sommermøter i Arendal misjonskirke.

Hei og hopp!!!

Vi ønsker hver og en av dere hjertelig velkommen til en weekend for store og små, unge og gamle, single og gifte og alle dere andre. Om du er medlem av menigheten eller bare har lyst til å tilbringe helgen sammen med oss er du varmt velkommen uansett! Å være sammen på tvers av generasjoner er fantastisk!

Denne helgen vil bære preg av fellesskap med gamle og nye venner samt med Jesus! Vi skal spise god mat sammen, samtale, lytte og leke. Jarle Råmunddal, pastor i Randesund Misjonskirke, blir med og taler fredag og lørdag. Gjermund Igland blir og med og har søndagens tale. Bjørnar Ekra og Eirik Vikse står for ungdomssamlinger samt eget opplegg for ungdommene på kveldene. Tony Gulbrandsen m/team blir med og spiller og leder oss i lovsang. Marit Ekra m/team utenfra skal ha barnemøter samt ivaretar og ser til barna under seminarene.

Helgen vil vi tilbringe i naturskjønne omgivelser 45min kjøring fra Harebakken. Vegårtun byr på skog og vann, turløyper og idrettsplass.

Hver husstand tar med en kake/potetgullpose e.l. til et felles kakebord fredag og lørdag.

Ta med:

Laken, dyntetrekk, putevar, redningsvest og badetøy (evnt.), uteklær, turtøy/treningstøy, ørepropper (?), kake e.l. samt det du ellers trenger til en helg!

Det er flest rom med eget bad, eventuelt at man deler bad med et annet rom. Prisene på Vegårtun har økt siden i fjor pga. ny stue samt de nye leilighetene (som vi i fjor fikk til redusert pris).

Pris for helga med mat: 1.200kr pr. pers.

Pris pr. barn (u. 13 år): 500 pr. pers.

Max pris pr. kjernefamilie: 3.200 kr

Ønsker man å bo i det gamle internatet med vask på rommet, men dusj og wc i gangen er prisen:

To overnattinger og mat: 900kr pr. pers. Barn 300kr og max pris pr. kjernefamilie kr. 2.600kr.

Beløpet må betales i sin helhet innen 24.aug. til konto 3000.25.50284. Merkes med navn på alle deltakerne. (IKKE den samme konto som gaveinntekter kommer inn på.)

Hvis du ikke får til å delta på hele helgen er prisene, inkl. mat:

Fredag: 100kr voksen, 50kr barn u. 13 år.

Lørdag: 500kr voksen, 200kr barn u. 13 år.

Søndag: 200kr voksen, 75 kr barn u. 13 år.

Da må du også melde deg på innen fristen og betale inn på forhånd.

OBS! Det er bindene påmelding! Man er påmeldt når man har betalt, enkelt og greit.

Har du vanskeligheter med å betale så si det til en du stoler på som kan gi beskjed til Marit så ordner vi det! Dette skal være en helg for ALLE!

Vi gleder oss til å tilbringe en fantastisk helg sammen med Jesus og akkurat DEG!

Ved spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt: Marit Ekra: 99 29 90 59 – marit@misjonskirken-arendal.no

Tirsdag 23.mai var 15 to-manns-bord dekket med levende lys og hvite duker. Det var klart for parkurs og par i alle aldre deltok.

Eva og Rolf Arne Helås representerer Familiefokus til Ungdom i Oppdrag og presenterte dette innledningsvis. De delte deretter ærlig fra sitt eget liv og minnet oss på hvem som er den viktigste personen for hverandre i et ekteskap. De snakket også om å prioritere tid sammen i en hektisk, om det så må skrives inn i kalenderen og planlegges flere dager i forveien.

Er parforholdet sterkt er det lettere å stå sammen om diverse valg. De sa at ekteskapet er kjernen i en familie- evnt. barn er en stor bonus. Hvis barna står i hovedfokus i 18 år kan det bli lite å bygge videre på når barna flytter ut.

Neste kurskveld er onsdag 7.juni kl. 19-22. Det er plass til flere! Påmelding til Marit på mail eller sms 99 29 90 59. 200kr for begge to, inkl. middag.
Velkommen!

Parkurs – for uperfekte par i alle aldre

Den 23. mai og 7. juni kl. 19-22 er det parkurs i Arendal misjonskirke. Det vil bli servert middag for dere to før undervisning. Parkurset er åpent for alle par, alt fra nyforelskede til de som har tilbrakt 50 år sammen.

Ingen gruppeoppgaver!

Tema:
“Historien om oss”
• Hvordan bygge et forhold som varer:
– Felles liv
– Ekteskapet i sentrum
– Skriv historie sammen
Seksualitet
• Kjennetegn på et hengivent par
• Utfordringer og noen tips på veien

Kursholdere er Eva og Rolf Arne Helås. De har undervist i 10 år, vært gift i 23 og har to barn.

Påmelding skjer på mail til marit@misjonskirken-arendal.no eller 99299059.

Pris er 400,- per par for begge kveldene.

2. april hadde Skattekista sin egen gudstjeneste! Den ble feiret med blant annet ballonger, kosebamser, dramastykke og sang. En innholdsrik gudstjeneste der barna fikk bidra som møteledere, tekstlesere, møteverter og ikke minst bak miksepulten.  Barna var stolte og fornøyde og fortjente all den rosen de fikk. Ekstra stas var det å se en så og si fullsatt kirkesal også! De av dere som var der må huske å «miste» tusenlappen med bibelvers som dere fikk, da.

Temaet var: Gud elsker alle, og han har skapt oss alle foreskjllige. Det er et enkelt budskap, og vi vet det så godt, men alikevel er det noe vi trenger å bli minnet på uansett alder. Gud elsker deg for den du er!

2017 © Misjonskirken
Følg oss: