“…tjen hverandre i kjærlighet.”

— Galaterbrevet 5, 13

Forbønnstjeneste

Trenger du forbønn? Se hvordan du kan melde inn dine bønnebegjær.

Friends

Er klubb for barn 4 – 7 klasse. Her har vi lek og konkuranser, andakt og kiosk.

Filter

Filter er en del av ungdomsarbeidet til Misjonskirken i Arendal og er for deg som er for deg fra 12 år og oppover (Ungdomskolen).

Tentro

Konfirmasjonsarbeidet i menigheten følger et opplegg som heter Tentro.

Skattekista

Skattekista er Misjonskirkens søndagsskole, samlingene er parallelt med våre gudstjenestene kl.11.00 Dette er et for alle barn fra 3 – 12 år.

ornament1[/linkarea]

XL Bibelklassen

XL Bibelklassen er et undervisningsopplegg for ungdom fra og med 7. klasse under Gudstjenestene

Hyggetreff

Hyggetreff er ett sted du kan treffe en flott gjeng med godt voksne. Her er det mye småprat, litt å bite i, en andakt, sang – og du er garantert å treffe folk med godt humør!

Sjelesorgsteam

Når du ikke mestrer livet, er du velkommen til å kontakte en i sjelesorgsteamet i Arendal misjonskirke.

Småbarnstreff

Lovsangsteamet

Misjonskirken har også ett herlig Lovsangsteam som deltar på mange av våre gudstjenester.

Kidspraise

Kidspraise er menighetens barnelovsangsteam. De er i alderen 10-13 år.

Mission Kids

Mission Kids er menighetens barnekor. Det er nå ca 50 barn som er med og vi synger supre sanger.