Filter ønsker gjennom et morsomt opplegg at ungdom skal bli frelst, ivaretatt og disippelgjort.

Filter er en del av ungdomsarbeidet til Misjonskirken i Arendal og er for deg som er fra 12 år og oppover (Ungdomsskolen). Vi ønsker at Filter skal være et sted der du kan treffe venner og bli kjent med Jesus. Vi ønsker å være et Filter for deg og hjelpe deg til å filtrere ut de uviktige tingene i livet og ta vare på det som betyr noe. På Filter skal du kjenne at du er verdt like mye som alle andre, uansett om du kaller deg kristen eller ikke. Vi møtes hver torsdag klokken 19.00 og holder på til klokken 22.00. Ønsker du å begynne er det bare å komme en torsdag, men det fint om du sier i fra på forhånd til en av lederne, slik at vi kan ta deg godt imot.

Lik oss på Facebook!

Følg oss på Instagram!