Hei og hopp!!!

Vi ønsker hver og en av dere hjertelig velkommen til en weekend for store og små, unge og gamle, single og gifte og alle dere andre. Om du er medlem av menigheten eller bare har lyst til å tilbringe helgen sammen med oss er du varmt velkommen uansett! Å være sammen på tvers av generasjoner er fantastisk!

Denne helgen vil bære preg av fellesskap med gamle og nye venner samt med Jesus! Vi skal spise god mat sammen, samtale, lytte og leke. Jarle Råmunddal, pastor i Randesund Misjonskirke, blir med og taler fredag og lørdag. Gjermund Igland blir og med og har søndagens tale. Bjørnar Ekra og Eirik Vikse står for ungdomssamlinger samt eget opplegg for ungdommene på kveldene. Tony Gulbrandsen m/team blir med og spiller og leder oss i lovsang. Marit Ekra m/team utenfra skal ha barnemøter samt ivaretar og ser til barna under seminarene.

Helgen vil vi tilbringe i naturskjønne omgivelser 45min kjøring fra Harebakken. Vegårtun byr på skog og vann, turløyper og idrettsplass.

Hver husstand tar med en kake/potetgullpose e.l. til et felles kakebord fredag og lørdag.

Ta med:

Laken, dyntetrekk, putevar, redningsvest og badetøy (evnt.), uteklær, turtøy/treningstøy, ørepropper (?), kake e.l. samt det du ellers trenger til en helg!

 

Det er flest rom med eget bad, eventuelt at man deler bad med et annet rom. Prisene på Vegårtun har økt siden i fjor pga. ny stue samt de nye leilighetene (som vi i fjor fikk til redusert pris).

Pris for helga med mat: 1.200kr pr. pers.

Pris pr. barn (u. 13 år): 500 pr. pers.

Max pris pr. kjernefamilie: 3.200 kr

Ønsker man å bo i det gamle internatet med vask på rommet, men dusj og wc i gangen er prisen:

To overnattinger og mat: 900kr pr. pers. Barn 300kr og max pris pr. kjernefamilie kr. 2.600kr.

Beløpet må betales i sin helhet innen 24.aug. til konto 3000.25.50284. Merkes med navn på alle deltakerne. (IKKE den samme konto som gaveinntekter kommer inn på.)

Hvis du ikke får til å delta på hele helgen er prisene, inkl. mat:

Fredag: 100kr voksen, 50kr barn u. 13 år.

Lørdag: 500kr voksen, 200kr barn u. 13 år.

Søndag: 200kr voksen, 75 kr barn u. 13 år.

Da må du også melde deg på innen fristen og betale inn på forhånd.

OBS! Det er bindene påmelding! Man er påmeldt når man har betalt, enkelt og greit.

Har du vanskeligheter med å betale så si det til en du stoler på som kan gi beskjed til Marit så ordner vi det! Dette skal være en helg for ALLE!

Vi gleder oss til å tilbringe en fantastisk helg sammen med Jesus og akkurat DEG!

Ved spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt: Marit Ekra: 99 29 90 59 – marit@misjonskirken-arendal.no

2017 © Misjonskirken
Top
Følg oss: